dimarts, 22 de gener del 2008

Reflexions filosòfiques sobre la vida

Avui parlant amb una amiga del continent germà, de Sud amèrica, m'ha fet recordar una reflexió que vaig fer fa mesos sobre qui regeix la teua vida. Crec que quan algú emigra del seu pais no estranya les nacions ja que són pur romanticisme, no estranya els estats, els equips de futbòl o les banderes. Quan algú emigra a una altra realitat aliena de la coneguda, estranya al seus amics, a la seua familia que aquests son la seua nació, però tambe estranya la seua realitat més propera, el seu poble, el seu barri, el seu bar de costum. Aquesta reflexió no la vaig escriure pensant nomes amb els emigrants/immigrants sinó que li vaig donar una doble vessant ja que per a mi, que ni soc emigrant ni immigrant, és la meua filosofia. M'he permes el "luxe" de posar una traducció al castellà, que ningú salte a la "yugular", mira, desprès de tot, encara tinc fé amb el bilingüisme equitatiu:

¿Què composa la meua vida?

La meua vida és un compost de totes i cadascuna de les persones en les que comparteixo la sang, els meus amics, els coneguts i també dels que veig cada dia pel carrer, al pub o pel msn, molts dels quals no recordo ni el nom.


¿Qué compone mi vida?

Mi vida és un compuesto de todas y cada una de las personas de las que comparto mi sangre, mis amigos, los conocidos y también de los que veo cada día por la calle, en el pub o por el msn, muchos de los cuales no recuerdo ni el nombre

21-01-2008

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No només d'aquells q són al teu voltant. Tb els q surten al diari, a les revistes, a la TV, al cinema, a la radio, inclús aquells q són mites o q no existeixen, histories fantàstiques o reals, doncs no et deixen indiferent i afecten la teva vida d'alguna manera. ;)

JOSE

Seyker ha dit...

http://www.goear.com/listen.php?v=8df86f2

Si no mirem la obvietat de la part romántica que sempre aporta el grup. Aquesta canço reflexa el pensar de molta gent a qui el que realment importa es qui estima, el seu voltant i no una patria. Ya que l'orgull, la fe i les patries mai aportat res de bo. Pero si l'amor entre tots.

;)