dimarts, 22 d’abril del 2008

Sant Jordi 2008

Aquest Sant Jordi estic bastant decepcionat. No ho dic perquè ningú em regalarà res, que també. Ho dic perquè m'han arribat les últimes dades de la venda de llibres, i són bastant penoses. A Catalunya de cada 100 llibres que es venen, nomès 20 són en català. D'aquests 20 caldria destriar els d'hotels, de peixeres i de cuina per a someres. I la literatura? La literatura merda. Quatre catalanets, que els han demanat els llibres per a classe i que els autors estàn morts, o alguns pocs que encara llegeixen per plaer. I d'aquests restants que són literatura, també caldria considerar de quin tipus i de quina qualitat. Resumint: merda.
Compadeixo als pobrets autors perquè tal com va la cosa, hauràn d'anar a fer de cambrers per a poder pagar les seues publicacions. I nomès faltava, Carlos Ruiz Zafón en les seues propagandes Best-sellerianes.


Bon Sant Jordi a totes i a tots!




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarde senyor R.N.
En respecte al que has escrit, és cert que resulta trist que la literatura esdevingue obsoleta en la nostra llengua. És lamentable que busques llibres i hages de fixar-t’hi si hi són o no en valencià.

Per a quan una vida normal en català?

PD: Feliç dia de Sant Jordi!

Att, el teu amic i company Cris ;)

Raulnama ha dit...

Espere que per a molt prompte. És dir, ja! Feliç dia de St. Jordi i gràcies per passar i comentar.

Salut!

Raulnama

Anònim ha dit...

Estem parlant de literatura escrita ÍNTEGRAMENT en català-valencià-balear-...? Jejeje només trobes llibres infantils, els d'autoajuda (d'estos en totes les llengües!!) i de receptes. Teniu raó,a més a més algunes traduccions són bastant dolentes...(com a tot arreu suposo).
Tot i així, tinc confiança en les generacions futures d'escriptors per a que omplin les estanteries ;) !

FELIÇ SANT JORDI!!!

PD: També me regalaràs rosa demà???


jael* -amiga i companya de café-

Anònim ha dit...

per desgràcia, i com bé ja saps, molt s'ha de buscar per poder trobar literatura catalana i de bona qualitat. El problema pot ser aquest que no n'existeix, però no ho és. El problema és que nosaltres no busquem la literatura en la nostra llegnua i ens conformem amb el que tenimm, no volem canviar les coses. Potser ha arribat el moment? Demà començarem!!

feliç sant jorid

Gemma =)

Anònim ha dit...

Gràcies per les tardes cafeinades i en tant d'amor =)


Meee*

Anònim ha dit...

Hehehe. Saps que donaria el que fos per passar més tardes d'estes.
Vos trobaré a faltar l'any que ve.
Us estimo!!