diumenge, 13 d’abril del 2008

Tardes de filosofada a la terrassa

Els núvols m'ofeguen amb aquesta exposició cromàtica. Intento ser retrospectiu i reflexionar però ells tenen voluntat de ficar el nas. I clar, no em puc concentrar amb aquesta amenaça permanent.

Reflexionava sobre el meu gos. Sí, n'estic fart de parlar de temes externs i trivials i no adonar-me'n del que tinc a la vora. Al mateix temps que escric aquestes linies, tinc la meua gossa ajeguda al costat. No sé que pensa, donaria el que fos per saber quins són els seus problemes, les seues preocupacions, els amors, les seues preferències.... Però l'animal no m'ho vol dir. Que li em de fer? La noia no vol parlar en català. Tanmateix, seguint la seua mirada, ambdós com animals que som, puc endevinar les seues cavil·lacions. No són tan dispars a les meues, simplement pensa fer les coses d'una altra forma. De tota manera crec que ells també tenen coneixement, que són intel·ligents com tot ésser viu existent a la terra. Ara mateix pensa: Què fot aquest imbècil, fumant el que fuma, mirant-me i prejutjant-me clarament?


3 comentaris:

Anònim ha dit...

tan diferents i tan iguals a la vegada!! Resulta sorprenent com una mirada inhumana pot transmetre més que una humana no?

Si la nostra vida fos tan fàcil com la seua... Però pensa que tu tens un do que ella mai tindrà, la capaciatat d'explicar tantes coses sense dir res, simplement escrivint escrits com aquests!!

una abraçadota!!!


Mua*

Anònim ha dit...

Ieic Raül! Mai hagués pensat que escriuries sobre Linda, almenys no abans d’acabar de pedrer el cap. On son els fois? Digué Narcís Oller. Si pogués contestar-li no dubtes que li diria: al Congrés, al Senat i a la Moncloa! Ah! I se m’oblidava el que els dona suport al seient del meu darrera a classe ;).

Salut company!

Att: Sr. Cristian Ferrer Gonzàlez

Anònim ha dit...

Sí, sobretot aquella que diu - en plé dia de la república- "vive el rey y viva españa" literalment de la boca de la ministra de defensa. Increible. És catalana eh!

Salut i república company!

Raül