dijous, 17 de gener del 2008

I per fi ha nascut

Desprès d'un part d'una mitja hora ha nascut el fill pródig com una necessitat bàsica d'escriure diariament, no sé si per a deixar testimoni o simplement per a realitzar una catarsi totalment necessaria en aquests temps tan foscos. El que sé es de la insistència interna d'aquestes ganes d'escriure, mes bén dit, d'aquesta necessitat d'escriure que fa que el paper, o en aquest cas: l'ordinador; sigui un testimoni en primera persona d'aquesta necessitat de tenir un petit col·lectiu lector asidu que t'intente comprendre, encara que sigue falsament.
Francament no crec que aquesta empresa sigue seguida per algun lector, però de no ser així, crec que em donaré més que satisfet en torturar-me i continuar escribint amb tota la periodicitat que em siga possible. També espero, que en el supòsit de que sigue visitat aquest lloc, hi hagui un sentit crític i un diàleg constant mitjançant els comentaris.
Gracies per no adormir-vos!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tocava que algú en dos dits de coneiximent obrís un blog com deu mana. XD, Res, me passava, m'ha molat la introducció.

I ja saps, prohibit EP.

Toni

Anònim ha dit...

EP ha muerto!

salut i gràcies per comentar!

Anònim ha dit...

Xa qe e de dir de tu? Pos qe me caus mb,mb,mb,mb,mb... i qe t'astimo mol, i weno sincerament no mai llegit tot aixo xq me feia molta perea i tai escrit directament, ial llegire en un altre ratet jeje i weno ia sas anca tenim penden les rebaixes inga mols besets!!! T'astimo mol!! (Com amic) :P jeje
:)

Anònim ha dit...

P.D: Soc Andrea sqe no me recordat de ficar lo nom, ja saura notat xo x si de cas... jeje

Anònim ha dit...

BONES BIXET MEU!!!!!!! K APROFITU K E NAT AL CIVER A CONETARMA I E DECIDI PASA X EL TEU BLOC. WOOOOO KIN BLOC JEJE. JUUU COM TAñORU T.T!!!!! WENU KRINYU K YA NO IA MES PASTA X PODE TA MES STONA EN EL CIVER!!!! DMA TRUKU!!!!!!

TSTIMU ML!!!! MUAKS^^