dimecres, 27 de febrer del 2008

Campanya electoral mitificada

Estem inmersos en una campanya que peca un poc de massa "marquetingitzada". En primer lloc pels reis del marqueting -i que més s'ho poden pagar-. Els populistes están que trinen amb la seua campanya ja que veuen la moncloa molt lluny. Així ho espero perquè la situació em preocupa una mica. No se'ls ha ocurrit una altra cosa que ara vendren's la moto de que són el partit que representa als treballadors, això un home que no sap -ni per simple cultura general- que punyetes és un bonobus i el que porta per número 1 a un electricista multimillonari. Em preocupa aquesta dreta, realment. Están adoptant mesures a l'estil Le Pen.
Rajoy ha dit moltes frases celebres com: "Para ser presidente deberían exigir algo más que ser mayor de 18 y ser español". Té tota la raó, el que no entenc es que fa ell sent presidenciable pel PP si NOMÈS compleix aquestes dos condicions.
Ara que ha caigut un dels decents dels populars, no hi ha cap esperanza (mai millor dit). Gallardón es l'únic polític mediàtic de dretes que em mereix algún respecte, i al meu parer, l'únic capaç de modernitzar el PP per a convertir-lo en un partit democràtic. Com això no els interessa, li han tallat les ales.

Avui m'ha arribat un sms que m'ha preocupat, i per solidaritat l'he penjat aquí per a fer difusió. Tots el que entreu, aneu-lo passant si sou bones persones i teniu bon cor.

"Se busca una niña, lleva un billete de bonobus, responde al nombre de Esperanza. Va acompañada de un abuelito jubilado de Endesa, se han perdido. Por favor llamar a sus padres Mariano y José Maria, Calle conferencia Episcopal nº1"

Espero en totes les forces que tornem a renovar el president que tenim actualment, perquè com entren aquests canalles (sí, jo sí ho dic i no sóc Sabina) patirem com ja vàrem patir. Des d'aquí animar a la gent a que surtigue a votar i vote per les esquerres. Perquè sinó ho tenim molt molt difícil! Fem que no es cumpleixi el video que penjo a continuació.

Ja posats: Salut, socialisme i república!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

quantes coses s'han de sentir per este món, menos mal que sempre existes una de les millors armes per a trencar esta serietat, i
es que l'humor és la millor medicina



tink ganes de tardes de tartulia jeje

un besito des de l'atra part de teclat

mua**

Gemma

Anònim ha dit...

propaganda electoral... va bé, però al final trobo que és excesiva i cansa, perquè ademés cadascú ia sap de quin peu calcen los polítics.

en fin... jejej
esperem que guanyo lo PSOE! i guanyarà... perquè si guanyen los catetos del PP mon anem a Honolulu!! jajaja

pos no res, esperem en impaciència los resultats del 9 de març. Ànims PSOE!!!

dwwwwww

--> algú que t'astimaaa (des de la Sénia, muaaaks) <--